Konferens i Värmland

Hos oss finns det möjlighet att hålla en prisvärd konferens i en hemtrevlig miljö. Brockenstrand är det perfekta alternativet för er som planerar en mindre konferens i Värmland. Njut av vacker natur, avkopplande aktiviteter och riktigt god mat. Boka ert nästa möte hos oss.

Planerar ni en konferens i Värmland? Då är ni välkomna till oss. Vi är det perfekta alternativet för er som vill hålla personliga konferenser eller möten i en hemtrevlig och naturnära miljö. Kombinera gärna konferensen med några av våra friluftsaktiviteter. Det är nära till Hovfjället och Skidtunneln i Torsby, eller varför inte satsa på en fisketur eller en inspirerande vandring i vår vackra närmiljö?

Hos oss kan ni räkna med en hög service under er vistelse. Ni får bland annat njuta av välsmakande hemlagad mat och hembakat bröd. Vi erbjuder flexibla lösningar där era önskemål och behov står i fokus. Vårt mål är att våra konferensgäster ska få ut så mycket som möjligt av sina möten och att de ska lämna oss med en känsla av en vällyckad konferens och vistelse.

Ta gärna kontakt med oss för mer information och bokning av konferens i Värmland.